Voor de winnaars van de Ziggo winactie rondom Ajax – PSV werd het een dag om nooit meer te vergeten. Uit de ruim 20.000 inzendingen waren er 5 Ziggo klanten uitverkoren voor een heuse Meet & Greet met diverse Ajax-spelers.

De winnaars hebben de afgelopen weken allemaal vol spanning gewacht en vorige week was het dan eindelijk zo ver. De 5 winnaars inclusief gasten verzamelden vrijdagochtend op de Toekomst. Terwijl de selectie begon aan de belangrijke besloten training voor PSV werden zij verwelkomd in de kantine.

De altijd enthousiaste Heini Otto nam, na een kop koffie, de gespannen Ziggo gasten mee voor een rondleiding over de Toekomst. Allereerst werd de indrukwekkende adidas miCoach-hal bezocht, waarna de gasten langs de perstribune en de Power Hill liepen om vanaf daar nog het afsluitende deel van de besloten training te aanschouwen.

In de Bestuurskamer stond ondertussen een heerlijke lunch klaar zodat iedereen zich voor kon bereiden op de Meet & Greet met een viertal Ajax 1 spelers. Tijdens de lunch bezochten eSporter Dani Hagebeuk , voormalig Ajax-aanvaller Simon Tahamata
en Jong Ajax-spelers Kaj Sierhuis en Terry Lartey Sanniez de winnaars.

Uiteindelijk verschenen Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Donny van de Beek en aanvoerder Joël Veltman in de Bestuurskamer op de Toekomst. Na het maken van de eerste foto’s en het zetten van handtekeningen werden de spelers aan een vragenvuur onderworpen: ,,Hakim, gaan we zondag winnen?” wordt er door de jongste aanwezige stellig gevraagd. Waarop de middenvelder met een resoluut: ,, Ja, we gaan winnen!” antwoordde. Daar bleek achteraf in ieder geval niets aan gelogen. Na afloop van de lunch was het tijd om de laatste foto’s en handtekeningen te bemachtigen voordat de winnaars richting de Amsterdam ArenA gingen voor een rondleiding. De Ziggo-gasten vertrokken vervolgens met een volle maag, handtekeningen, foto’s én prachtige verhalen terug naar huis.

Bekijk hier het fotoverslag: