Het beroemde Tuschinski Amsterdam was donderdag het toneel voor het Ajax Kick Off Event. Het jaarlijkse evenement voor zakelijke relaties en sponsoren van de club.

De meeste relaties werden – dankzij Mercedes-Benz – door een prachtige Ajax-Mercedes opgehaald en bijna voor de deur afgezet. Eenmaal gearriveerd kregen zij een drankje aangeboden en konden zij plaatsnemen in de Grote Zaal.

Na de vertoning van een mooie inleidende film werd Mari Carmen Oudendijk – onder andere bekend van het televisieprogramma FC Godenzonen – aangekondigd als presentatrice. Haar eerste gasten waren Edwin van der Sar en Dolf Collee, die het publiek voornamelijk informeerden over de bedrijfsvoering binnen Ajax.

Sportieve aspect
Tijdens het tweede deel kreeg Van der Sar gezelschap van Peter Bosz, Davy Klaassen en Marc Overmars. In deze samenstelling namen zij het sportieve aspect onder de loep en kreeg iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ook na het inhoudelijke programma konden de relaties nog in gesprek gaan met enkele directieleden. Deze keer onder het genot van uitstekende catering en live entertainment in een van de mooiste foyers van Amsterdam.