Ajax heeft afgelopen dinsdag een suppliers-overeenkomst gesloten met werkplekspecialist PCI Nederland. De overeenkomst werd ondertekend in het onlangs betrokken hoofdkantoor van PCI in Lijnden bij Schiphol. De samenwerking start op 1 juli 2017 in en heeft een looptijd van vijf jaar. Vanuit Ajax waren Menno Geelen (commercieel directeur) en Edwin van der Sar (algemeen directeur) aanwezig.

Kantoor van de toekomst
Ajax en PCI werken samen aan het kantoor van de toekomst en implementeren een HP-printerpark in de Ajax-kantoren in de ArenA en Sportcomplex de Toekomst. PCI zal ook als nieuwe Official Supplier zichtbaar zijn op deze locaties. Daarnaast verwerft de onderneming diverse activatie- en hospitalityrechten.

Samen scoren
,,Het is mooi dat dit sterk groeiende bedrijf zich met producten en een geldelijke bijdrage aan onze club wil verbinden,” zegt Ajax-directeur Edwin van der Sar. “We hebben PCI leren kennen als een professionele organisatie met verstand van zaken op het gebied van kantoorautomatisering. Ze willen hun dienstverlenging verder onder de aandacht brengen van ons zakelijke netwerk en daarbij gaan we hen met mooie activaties ondersteunen. PCI en HP gaan samen met Ajax aan een innovatieve showcase werken.”

,,Het is een eer om de naam PCI aan Ajax te verbinden,” stelt Bas Kamphuis, Algemeen Directeur van PCI. “Ons bedrijf groeit enorm en daar past deze samenwerking met de Nederlandse recordkampioen goed bij. Ons doel is om niet alleen in Nederland te blijven groeien, maar ook in Europa te scoren. Qua doelstellingen komen Ajax en wij dus overeen!’

Revolutionaire printtechnologie
De nieuwe HP PageWide-technologie die PCI bij Ajax gaat implementeren, is de nieuwste revolutie in bedrijfsmatig printen, met een ongekende kwaliteit en snelheid. Bovendien draagt de technologie bij aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier van printen.