PCI Nederland tekende afgelopen zaterdag een nieuwe sponsorovereenkomst met Ajax. Vier maanden geleden werd de werkplekspecialist Official Supplier van Ajax. Dat contract is nu al tussentijds opengebroken en verbeterd.

PCI stijgt daarmee in de sponsorpiramide van Ajax en groeit door naar Official Sponsor. Het bedrijf krijgt extra activatie- en hospitalityrechten en zal prominenter zichtbaar zijn op sportcomplex de Toekomst en in de Amsterdam ArenA. Het nieuwe contract werd voorafgaand aan het competitieduel Ajax-PEC Zwolle ondertekend en kent een looptijd van vijf jaar. PCI leverde al het gehele printerpark van Ajax voor de Toekomst en de ArenA. De volgende stap is om samen met Ajax te werken aan het kantoor van de toekomst. Een nieuwe cloud-infrastructuur met bijbehorende toepassingen verzekert de club de komende jaren van een actuele en toekomstbestendige IT-omgeving.

Innovatieve partner
,,Met PCI hebben we een innovatieve partner in huis, waarmee we onze gewenste IT-omgeving kunnen inrichten”, aldus Ajax-directeur Menno Geelen. ,,Innovativiteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als PCI. We hebben hen leren kennen als een partij die ons adviezen en oplossingen op maat levert, waardoor wij de beoogde nieuwe werkplekken kunnen realiseren.”

Geelen: ,,Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Dat het onlangs getekende suppliership nu al opengebroken wordt, tekent het vertrouwen dat wij in elkaar hebben. Wij bouwen samen aan een innovatieve showcase, waarbij PCI de apparatuur van HP levert, die heel interessant voor de MKB-markt is.”

,,Om PCI ook vanuit het oogpunt van werkplekbeheer aan Ajax te verbinden, is een wens die hiermee snel in vervulling is gegaan”, stelt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. ,,Ons bedrijf groeit enorm snel en met deze uitbreiding verwachten wij strategisch een volgende stap te kunnen zetten. Een partnership met Ajax heeft ons de afgelopen periode al veel nieuwe kansen opgeleverd, waardoor wij hoge verwachtingen hebben nu onze samenwerking vergroot is. We doen veel meer op IT-vlak en pakken zaken gedegen aan. En dat ervaart Ajax met werkstations en laptops ook!”