De 6-jarige Sterre klikt haar fotocamera vol. Samen met haar vader Pepijn (seizoenkaarthouder op de F-side) zit ze op de tribune van het stadion van Kopenhagen de training te bekijken van Ajax. Dinsdag kwam Pepijn als winnaar uit de bus van de Ajax Telesport prijsvraag en won hij een 2-persoonsreis naar Kopenhagen.

Pepijn kan het bijna niet geloven: ,,Meevliegen met de selectie, de training én de wedstrijd kijken. Alles zit er in met uiteraard een hotelovernachting voor ons beiden. Vanuit de basisschool van mijn dochter kreeg ik direct enthousiaste reacties en dispensatie om met haar twee dagen naar Denemarken te kunnen. Op de dag van de wedstrijd gaan we nog een aantal culturele zaken bezoeken en over de hele reis mag ze vrijdag verslag uitbrengen in de klas!”

Tijdens de training komen Ajax-directeur Edwin van der Sar en Wim Bohnenn (De Telegraaf) bij het gelukkige duo langs voor een praatje met de twee gelukkigen. Sterre gaat graag met hen op de foto, maar kijkt daarna al snel weer naar de andere zaken die zich in het stadion afspelen. En haar fototoestel blijft klikken. Alles wordt vastgelegd. Zij heeft vrijdag een prachtig verhaal te vertellen aan haar vast stikjaloerse klasgenootjes.