In het gezelschap van Ajax-relaties en -prominenten werd maandag 2 mei de eerste editie van de Ajax Business Golf Trophy gespeeld op de Goyer Golf & Country Club. Ajacieden uit verschillende periodes, waaronder Ronald de Boer, Kenneth Perez en Piet Schrijvers, waren ook aanwezig en speelden met alle flights een hole mee.

Er werd fanatiek gegolfd om mooie prijzen waaronder een weekend cabrio rijden, aangeboden door Stern Mercedes. Naast een gezellige dag werden er ook nieuwe contacten opgedaan en nieuwe (golf)afspraken gemaakt.

Na een welverdiende borrel werd tijdens de prijsuitreiking de 1e prijs in de wacht gesleept door Harry Kunst van bedrijf Quwint. De 2e prijs ging naar Sander de Groot van Stukadoorsbedrijf de Groot. Ter afsluiting volgde een walking diner . Onder het genot van een glas wijn kwamen de sterke verhalen naar boven en werd de dag nog eens doorgenomen.

Wilt u meer informatie over de evenementen die Ajax voor zijn relaties organiseert? Of bent u geïnteresseerd in de zakelijke concepten voor komend seizoen? Neem dan contact op met de afdeling Business Relations via 020-6777245 of business@ajax.nl.