De Italiaanse koffiefabrikant Lavazza en Ajax hebben een suppliersovereenkomst gesloten. De overeenkomst werd ondertekend in de Amsterdam ArenA. De samenwerking start op 1 juli 2017 en heeft een looptijd van vijf jaar. Vanuit Ajax waren algemeen directeur Edwin van der Sar en commercieel directeur Menno Geelen aanwezig.

Lavazza en VHC Jongens
Horeca totaalleverancier VHC Jongens is als geautoriseerd Lavazza-dealer betrokken bij deze samenwerking en gaat gezamenlijk met Lavazza, koffie, thee en overige horecaleveringen verzorgen in de ArenA en op sportcomplex de Toekomst. Lavazza en VHC Jongens worden daar als Official Supplier zichtbaar en hebben bij Ajax diverse activatie- en hospitalityrechten.

Langdurige partners
Maayk de Poorter, Algemeen Directeur van Lavazza – Bluespresso B.V., reageert op de samenwerking: ,,Het is een wens geweest om met VHC Jongens en Lavazza een Official Supplier-samenwerking met Ajax aan te gaan. Het is een nieuwe stap voor ons als echt Noord-Hollands bedrijf om met Lavazza en VHC Jongens de cultuur van authentiek Italiaanse koffie te promoten bij Ajax en zijn zakelijke relaties. Het topniveau waarop Ajax speelt sluit naadloos aan bij het niveau waarop wij opereren binnen de horeca. Ook wij werken dagelijks hard omdat we altijd de beste willen zijn.”

Ook Menno Geelen reageert: ,,Het is goed dat onze jarenlange samenwerking met leverancier VHC Jongens nu is uitgebreid met koffie van Lavazza. Hierdoor kunnen we een mooie, nieuwe Official Supplier verwelkomen. Lavazza kent net als onze club een lange historie en staat ook voor topkwaliteit. We kijken ernaar uit dat we met de nieuwe koffie en koffiemachines onze gasten en medewerkers kunnen gaan voorzien van kwalitatieve koffie. Bovendien zijn we blij met hun vertrouwen en investering in onze organisatie.”

Kwalitatieve koffie
De luxe koffieapparatuur die Lavazza bij Ajax gaat plaatsen, is uitgerust met de nieuwste mogelijkheden en voldoet per locatie aan alle wensen. Lavazza onderscheidt zich naast kwalitatieve koffie ook met de machines. Deze gaan bijdragen aan efficiënter en milieuvriendelijker gebruik van koffie binnen de Amsterdamse kantoren en sportruimtes.