Op donderdag 17 januari werd er in Hotel Arena samen met ruim 450 Sponsoren, Skybox- en Business (Field) Seathouders getoast op het nieuwe jaar. Edwin van der Sar, Erik ten Hag, Frenkie de Jong en Daley Blind waren aanwezig om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op de tweede seizoenshelft.
Na een welkomstwoord van Sipko Adriaansen (AFC Ajax) en Cees van der Voorden (ABA) heette Edwin van der Sar alle gasten welkom. Er werd teruggekeken op een bewogen jaar, maar vooral met veel positivisme vooruitgeblikt op 2019, waarin de club nog op drie fronten actief is.

Ook Frenkie de Jong en Daley Blind gingen uitgebreid in op de vooraf ingezonden vragen van de aanwezige Business Members. De spelvreugde die in de eerste seizoenshelft duidelijk zichtbaar was, hopen ze in 2019 samen met de goede resultaten te continueren.

Tot slot was het de beurt aan trainer Erik ten Hag, die zijn blik wierp op de tweede seizoenshelft, de mogelijke transfers aan het einde van dit seizoen en of we vanaf De Toekomst nieuwe aanwas van talenten mogen verwachten.

De aanwezige Business Members werden geamuseerd met muziek van Dj Rose en menig seathouder liet zich verassen door goochelaar Dave van Gullik. Onder het genot van goed verzorgde hapjes en drankjes werden er nieuwe contacten gelegd.

Wilt u meer informatie over de evenementen die Ajax voor haar relaties organiseert? Of bent u geïnteresseerd in de zakelijke concepten waar de business events onderdeel van uitmaken? Kijk dan op business.ajax.nl of neem contact op met de afdeling Business Relations via 020-6777245 of business@ajax.nl. Hoewel momenteel alle Skyboxen en Business/Field Seats zijn uitverkocht, kan u plaatsnemen op de wachtlijst en houden wij u op de hoogte van mogelijkheden incidenteel een thuiswedstrijd te bezoeken en onze toekomstige concepten en beschikbaarheid.