Op dinsdag 19 april speelden de Ajax Young Professionals om de felbegeerde Young Professionals Golf Trophy Wisselbeker. Het toernooi vond plaats in onze achtertuin op de Amsterdam Old Course.

Naast de fanatieke ondernemers speelden ook Ajax-prominenten Ronald de Boer en Aron Winter met de verschillende flights een hole mee.

Na een goed verzorgde lunch en warm welkom gingen de ondernemers van start om de winst. Naast individuele prijzen werd er ook gestreden om de teamprijs, Neary en Longest Drive.

Na een heerlijke middag golfen in de lentezon stond de borrel klaar in het paviljoen en werden de scores vergeleken. Tijdens de borrel werden nieuwe contacten ingeleid met een koud biertje.

Ronald en Aron verzorgden de prijsuitreiking en de wisselbeker ging dit jaar naar Ajax Young Professional Fruitful Office met een score van 21 punten. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met heerlijke happen van de braai en borrelden de ondernemers nog even door.

Ben jij een jonge ondernemer en wil je graag meer informatie over de Ajax Young Professionals? Neem dan contact op met de afdeling Business Relations via business@ajax.