Effektief Groep en Ajax hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het partnership start 1 april en loopt tot en met 30 juni 2021.

Facilitaire dienstverlening
De van oorsprong Groningse Effektief Groep is onder andere actief in de branche van facilitaire dienstverlening en realiseerde daar het afgelopen decennium een enorme groei. Zo heeft het bedrijf contracten met onder meer de Ziggo Dome, AFAS Live en Carré. De komende jaren wil het bedrijf de groei doorzetten door hun duurzame innovatie verder uit te rollen in Nederland.

Naamsbekendheid & hospitality
Dankzij de samenwerking met Ajax zal Effektief Groep haar landelijke naamsbekendheid vergroten door zichtbaarheid in de Amsterdam ArenA en op sportcomplex de Toekomst. Daarnaast beschikt Effektief Groep over verschillende activatie- en hospitalityrechten welke rondom thuiswedstrijden van Ajax zullen worden benut.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: “De afgelopen jaren is Effektief Groep enorm hard gegroeid, vooral door zich te onderscheiden op het gebied van innovatie. We zijn ervan overtuigd dat wij Effektief Groep kunnen helpen bij het verwezenlijken van de groeiambities voor de komende jaren. Het is mooi dat deze organisatie haar landelijke bekendheid wil vergroten door met Ajax op de juiste wijze samen te werken.”

Commercieel directeur van Effektief Groep, Patrick Reinders: “We zijn blij met het feit dat wij onze naam mogen verbinden aan Ajax. We groeien enorm hard en daar past een samenwerking met de Nederlandse recordkampioen goed bij. Dit straalt onze ambitie voor de komende jaren uit, waarin we nog meer landelijk actief willen worden en onze positie als eventschoonmaakspecialist in de Randstad verder willen verstevigen.”