Ajax Business trapte het seizoen donderdag af met de 5e editie van van het jaarlijkse Ajax Kick Off Event. Ruim 400 sponsoren, skybox- en seathouders kwamen naar Het Concertgebouw om samen met de Ajax-directie, hoofdtrainer Marcel Keizer en aanvoerder Joël Veltman het nieuwe voetbaljaar in te luiden.

In deel I kwamen algemeen directeur Edwin van der Sar en commercieel directeur Menno Geelen bij gastheer Viggo Waas aan het woord over onder andere het beleid en commercie. Na enkele vragen van relaties was er een korte pauze en zorgde zangeres Sharon Doorson voor de nodige entertainment met ‘Three litte birds’ als afsluiter.

Veel voetbalvragen
In het tweede gedeelte kwamen hoofdtrainer Marcel Keizer, Van der Sar (als voorzitter van het Technisch Hart) en aanvoerder Joël Veltman aan het woord. Er kwamen veel vragen uit het publiek en er werd gesproken over onder andere de eerste wedstrijden, de impact van Abdelhak Nouri, het mislopen van Europees voetbal en de verschillende transfers

De avond werd afgesloten met een walking diner in de pleinfoyer met uitzicht over het Museumplein. Vragen en gesprekken werden tijdens een drankje hervat en nieuwe contacten werden gelegd.