Ajax en hoofdsponsor Ziggo hebben de bestaande sponsorovereenkomst tussentijds opengebroken en met 2 jaar verlengd. De vernieuwde en opgewaardeerde overeenkomst loopt tot en met 30 juni 2022.

Ziggo is momenteel 4,5 jaar hoofdsponsor van Ajax. Dankzij de nieuwe verbintenis blijft de merknaam in ieder geval ook de komende 3 seizoenen op de shirts van Ajax 1 en Jong Ajax zichtbaar. Daarnaast is een optie opgenomen voor een verdere verlenging tot en met 30 juni 2024. Ziggo is tevens hoofdsponsor van Ajax eSports.

‘Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen’

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: “We zijn zeer verheugd dat we minimaal tot en met 2022 verbonden blijven aan Ajax. Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve Ajax-content op Ziggo Sport. Denk daarbij aan het wekelijkse programma Inside Ajax, maar ook de live-uitzendingen van Europese voorrondes en oefenduels.”

Dankbaar voor vertrouwen
Edwin van der Sar, algemeen directeur Ajax: “Wij zijn Ziggo erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en de manier waarop zij als hoofdsponsor invulling geven aan onze samenwerking. Ziggo zal ook komend seizoen meerdere activiteiten en acties organiseren voor onze fans. Daarnaast kunnen supporters in heel Nederland via Ziggo Sport genieten van exclusieve Ajax-content.”

Unieke actie
Om de vernieuwde samenwerking te vieren, hebben Ziggo en Ajax een unieke actie: heb je Ziggo, dan maak je kans op tickets voor alle thuiswedstrijden van Ajax (o.a. Johan Cruijff Schaal en de 1e thuiswedstrijd op weg naar de Champions League). Ben je klant van Ziggo én Vodafone, dan maak je kans op de beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA. Deze zogenaamde Golden Seats bevinden zich op 2 meter van het veld en zitten pal naast de dug-out van Ajax. Voor meer informatie rondom deze actie: www.ziggo.nl/ziggoajax.