Ajax en Oad hebben hun partnership verlengd en blijven daarmee tot en met 30 juni 2020 aan elkaar verbonden. Hierdoor verzorgt Oad ook de komende seizoenen het vervoer van elftallen en supporters van Ajax naar uitwedstrijden in Nederland.

De vertrouwde chauffeurs en medewerkers van Oad zorgen ervoor dat Ajax het langdurige partnership graag doorzet. Oad blijft net als de afgelopen seizoenen leverancier van Ajax.

Namens de Ajax-directie waren Edwin van der Sar en Menno Geelen aanwezig om het contract te ondertekenen: ,,Naar grote tevredenheid maken wij al jaren gebruik van de diensten van Oad. Wij zijn blij dat de wij de samenwerking opnieuw met drie jaar hebben kunnen verlengen. Oad zorgt er iedere uitwedstrijd voor dat onze supporters deze op een goede manier kunnen bezoeken. Bovendien zijn we ook heel tevreden over het vervoer van onze diverse elftallen.”

Frans Schuitemaker, directeur Oad Bus: ,,Wij zijn zeer verheugd dat Oad de vaste bus partner is en blijft van Ajax. De samenwerking met Ajax loopt als een geoliede machine. We kennen de procedures en verwachtingen van de staf, spelers en supporters goed en zijn bijzonder blij en trots om dit vervoer voor Ajax te mogen uitvoeren.”