In aanloop naar de wedstrijd tegen AZ streden vorige week ruim 140 Ajax Business Members om de felbegeerde Ajax Business Golf Trophy. Het toernooi vond voor het tweede jaar op rij plaats op de schitterende fairways van De Lage Vuursche. 

Het fanatieke deelnemersveld werd aangevuld met diverse Ajax-prominenten. Aron Winter, Sonny Silooy, Dennis Rommedahl, Anouk Hoogendijk, Martijn Reuser, Kees Zwamborn en Klaas Nuninga complementeerden het deelnemersveld.

Na een goed verzorgde lunch en een welkomstwoord van Menno Geelen en Arnoud de Jager trokken de Skybox -en Business/Field Seathouders erop uit. Er werd gestreden om diverse prijzen, waaronder de teamprijs, Neary en Longest Drive. Sonny Silooy praatte de prijsuitreiking met mooie anekdotes aan elkaar en huldigde met de andere Ajacieden de prijswinnaars.

Beide dagen werden afgesloten met een borrel en walking diner, waarbij de deelnemers nog dichter bij Ajax en het zakelijke netwerk werden gebracht.

Wilt u meer informatie over de evenementen die Ajax voor zijn relaties organiseert? Of bent u geïnteresseerd in de zakelijke concepten voor komend seizoen? Neem dan contact op met de afdeling Business Relations via 020-6777245 of business@ajax.nl.