Op woensdag 9 mei streden 30 teams om de Ajax Business Cup 2018 in het Olympisch Stadion. Het jaarlijkse voetbaltoernooi, dat naast prestige vooral in het teken stond van gezelligheid en het binden en verbinden van de deelnemers.

Onder de deelnemende teams was ook Ajax met een prominententeam vertegenwoordigd. Onder andere Anouk Hoogendijk, Simon Tahamata, Sonny Silooy, Martijn Reuser, Dennis Rommedahl en Ronald de Boer vertoonden hun kunsten op het veld. Dit tot groot genoegen van de supporters langs de lijn.

Gedurende de poulefase bleken een aantal teams hun pijlen te hebben gericht op de felbegeerde Ajax Business Cup. In de finale was opnieuw het team van Stukadoorsbedrijf de Groot de sterkste door het debuterende team Zwitserleven, met Dennis Gentenaar in het doel, te verslaan .

Naast de wedstrijden waren er ook nog diverse side-events. De Ajax eSporters Dani Hagebeuk en Lev Vinken konden worden uitgedaagd, Mercedes-Benz had een challenge verzorgd en de welbekende FIFA Skillgames konden ook worden gespeeld.

Na de prijsuitreiking en aansluitende barbecue werd er op deze historische locatie nog lang nagepraat over deze zonnige, sportieve en gezellige dag.

Wilt u meer informatie over de evenementen die Ajax voor haar relaties organiseert? Of bent u geïnteresseerd in de zakelijke concepten voor komend seizoen, waar de business events onderdeel van uitmaken? Neem dan contact op met de afdeling Business Relations via 020-6777245 of business@ajax.nl.