Aegon heeft de aflopende verbintenis met Ajax met twee seizoenen verlengd. De verzekeraar zal daardoor de komende jaren als Official Supplier aan de club verbonden blijven. Onlangs tekenden Aegon directeur Maarten Edixhoven en Ajax directeur Menno Geelen hiervoor een vernieuwde samenwerking.

Maarten Edixhoven, bestuursvoorzitter van Aegon Nederland reageert content: ,,Ajax is al jaren met onze organisatie verbonden en hoewel we natuurlijk een stapje terug hebben gedaan en al een paar jaar geen hoofdsponsor meer zijn, blijven wij Ajax een warm hart toedragen. We zijn blij dat we op deze manier betrokken blijven bij Ajax van nu en de toekomst.”

Commercieel directeur van Ajax, Menno Geelen, is eveneens blij met de verlenging: ,,Persoonlijk heb ik al jaren een bijzondere band met Aegon en als club zijn we zeer blij dat onze voormalige hoofdsponsor nog altijd aan ons verbonden is en blijft. Langdurig samenwerken is ons streven en met Aegon hebben we al veel mooie dingen beleefd. We zijn dan ook blij dat Aegon bij ons betrokken blijft en kijken daarom uit naar nog meer moois voor in de toekomst.”