ABN AMRO breidt het partnership met Ajax verder uit en wordt Official eSports Partner van de club. De bank gaat zich ook in de snel groeiende virtuele voetbalwereld focussen op talentontwikkeling en het waarmaken van ambities.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is verheugd over de geïntensiveerde samenwerking: ,,ABN AMRO steunt als Partner van de Toekomst onder andere de jeugdopleiding, de Ajax Vrouwen en de zaterdagamateurs en is daarmee diep geworteld in de club. Mooi dat dit nu verder is uitgebreid met het omarmen van talentontwikkeling binnen Ajax eSports. Na Ziggo als hoofdsponsor en adidas als eSports partner is ABN AMRO de derde sponsor van Ajax die zich verbindt aan dit nieuwe domein.”

,,Voor ons is eSports een nieuwe wereld waarin we kansen zien om een nieuwe doelgroep te bereiken”, aldus Ernst Boekhorst, manager Brand, Sponsoring & Foundation van ABN AMRO. “Met sponsoring focussen we ons altijd op talent. Wij willen mensen de middelen bieden om het maximale uit hun talent te halen en ambities waar te maken.”

ABN AMRO en Ajax maken vanmiddag tijdens de opening van de FIFA 18 Xperience meer bekend over het nieuwe talentenprogramma rond Ajax eSports.